Omwille van de maatregelen die getroffen werden ivm het coronavirus, zijn we verplicht het huidige trimester af te ronden. Hoe moet het nu verder? Hier volgt ons besluit…

Gelieve voor 31 maart via mail (glen@start2fun.be) te laten weten of u wenst in te schrijven voor het 3e trimester. In principe gaat dit over 8 zwemlessen (onder voorbehoud van verlenging maatregelen). Omdat we niet met zekerheid weten of het zwembad na de paasvakantie opnieuw geopend is, vragen we jullie om NIET van dag of uur te wisselen. Overstappen van watergewenning naar gewone zwemles zal om diezelfde reden NIET mogelijk zijn.

Mensen die herinschrijven hebben recht op de terugbetalingen uit het 2e trimester. De terugbetaling zal bij de eerste les gebeuren, verrekend met het inschrijvingsgeld voor het 3e trimester. Indien u niet herinschrijft, zullen we de gemiste lessen NIET terugbetalen. Hierbij een overzicht van de gemiste lessen per dag:

Maandag: 1 x zwemles en 3 x watergewenning
Dinsdag: 2 x zwemles
Woensdag: 1 x zwemles en 2 x watergewenning
Donderdag: 1 x zwemles en 2 x watergewenning
Zaterdag: 2 x zwemles en 4 x watergewenning

Wat met de brevetles? Uit onze ervaring weten we dat kids die wekenlang niet kunnen oefenen vaak een terugval krijgen qua niveau. Daarom zullen we geen brevet meer uitschrijven voor het 2e trimester. Uiteraard krijgt uw kind wel deze kans op het einde van het 3e trimester.

Wij hopen uiteraard dat iedereen opnieuw inschrijft, dat is voor ons organisatorisch het gemakkelijkste en voor u financieel het meest interessante. Graag tot binnenkort en bedankt voor uw begrip.

Het Start2fun team