Beste ouder(s),

In deze Coronatijden werden heel wat planningen en agenda’s door elkaar geschud. Ook het zwembad van Hoboken werd gedwongen tot het nemen van de nodige maatregelen en beslissingen. Onze zwemlessen moeten hier jammer genoeg de gevolgen van dragen. Intussen kregen we al een beetje positief nieuws.
Op maandag, dinsdag en donderdag mogen we vanaf de week van 28 september 2020 opnieuw starten. Op woensdag en zaterdag kunnen we nog niet opstarten op de normale uren, omdat de zwembadbeheerder probeert andere organisaties ook de kans te geven opnieuw te starten. Een beetje geven en nemen dus …
Voor zaterdag konden we een alternatief vinden in het zwembad van Hemiksem. Deze mensen werden reeds op de hoogte gebracht. De eerste les zal op zaterdag 3 oktober 2020 zijn. Wij hopen dat we met de kinderen op woensdag ook snel terug aan de slag mogen. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

De veiligheidsmaatregelen in zwembad Hoboken en Hemiksem zullen later op de website vermeld worden. Hou zeker de nieuwsberichten goed in het oog!
Bedankt voor jullie begrip.

Met sportieve groeten,

Het S2F team