Beste ouder(s),

Vanaf donderdag 29 oktober 2020 sluit het zwembad van Hoboken de deuren omwille van de genomen maatregelen in de strijd tegen het Covid-19 virus. Ook van het zwembad te Hemiksem kregen we reeds de melding dat ze sluiten tot aan de kerstvakantie. Omdat we helemaal geen uitzicht hebben hoelang we onze lessen in Hoboken moeten uitstellen, kiezen we resoluut voor de veiligheid van onze kinderen en lesgevers en zetten we de zwemlessen van dit trimester stop. Wij hopen uiteraard begin 2021 opnieuw te kunnen opstarten, maar dat hebben we nu niet in handen. Hopelijk kunnen we jullie eind december met goed nieuws verrassen. Rond diezelfde periode zullen we meer duidelijkheid scheppen rond het inhalen/terugbetalen van de resterende lessen. Alvast bedankt voor uw begrip en hou jullie gezond.