Beste,

Allereerst onze beste wensen voor het nieuwe jaar 2021.
Na de kerstvakantie starten wij opnieuw op waar het reeds kan en mag. Hierbij een overzicht van onze zwemlessen:

Maandag: start vanaf 04/01 (zelfde uren, zelfde coronaregeling zoals in september)
Dinsdag: start vanaf 05/01 (zelfde uren, zelfde coronaregeling zoals in september)
Woensdag: jammer genoeg nog steeds geen zwemlessen
Donderdag: start vanaf 07/01 (zelfde uren, zelfde coronaregeling zoals in oktober)
Zaterdag: start vanaf 16/01 (in Hemiksem, zelfde uren (14u – 16u), zelfde coronaregeling zoals in oktober)

De lesdata kunt u zoals steeds terugvinden bij de rubriek “zwemlessen” op onze website. We werken dus het vorige trimester verder af, om dan na de krokusvakantie met een volgende lessenreeks te starten. Doordat we op zaterdag pas op 16/01 mogen starten, zullen we nog maar 5 lessen aanbieden. De 10e les zal terugbetaald worden bij de laatste les. Bedankt voor jullie begrip.

Wat betreft de sportkampen:
We zijn nog in volle onderhandeling over onze locaties voor onze kampen in de paas- en zomervakantie. Hierdoor kunnen we nog geen planning online zetten. Nog even geduld dus. Wij hopen eind januari 2021 ons aanbod kenbaar te kunnen maken. Tot binnenkort!