Start de fun met Start2Fun!

We stellen ons even voor…

Wij zijn drie gediplomeerde leerkrachten lichamelijke opvoeding die actief zijn in het kleuter- en basisonderwijs.

Allen hebben we in de voorbije jaren ervaring opgedaan als monitor bij meerdere organisaties.

In april 2010 voelden we ons echter klaar om een stapje verder te zetten om onze droom te verwezenlijken. Start 2 fun werd geboren als het logische gevolg.

Je kan onze vzw vergelijken met een kindje… Het brengt je tegelijk vreugde, rust en geluk. Onze sportende vereniging heeft enorm veel dingen teweeg gebracht en brengt de jeugd zowel sportieve, sociale als emotionele aspecten toe. Kinderen laten bewegen en telkens weer een lach op hun gezicht toveren geeft zeer veel voldoening voor ons super gemotiveerd team, waarbij onze lesgevers en monitoren uiteraard onmisbaar zijn.

Kinderen die graag bewegen, kinderen die moeite hebben met sociale contacten te leggen toch de drempel laten overschrijden, hechte vriendschappen die gevormd worden, kinderen die motorisch sterk of minder sterk zijn extra bewegingskansen bieden… Dat is waar wij naar streven.

Wij hopen dat onze vereniging nog vele dingen kan en mag verwezenlijken en dat we nog jarenlang het mooiste samen kunnen beleven, namelijk sport in combinatie met FUN!

Glen Leemans

Ik ben een regent Lichamelijke Opvoeding die lesgeeft aan de kleuters van de Sint-Hubertusschool te Niel.

Werken met kinderen is mijn leven. Telkens weer een glimlach op hun gezichtjes toveren is voor mij dé motivatie hiermee verder te gaan.

Ben Peeters

Ik ben een leerkracht Lichamelijke Opvoeding en werk in de lagere school van Sint-Ursula te Wilrijk, waar ik de kinderen een waaier aan sporten aanbied.

Wanneer ik een doel heb, wil ik er alles aan doen om dit te bereiken. Elk kind is uniek, en moet de nodige kansen krijgen om zich ten volle te kunnen ontwikkelen.

Dennis Hoogesteijn

Ik ben regent Lichamelijke Opvoeding. Met veel enthousiasme geef ik bewegingsopvoeding op de Neerlandschool te Wilrijk, zowel in de kleuter- als lagere school.

Sport en plezier gaan voor mij naadloos samen. Dit wil ik ook overbrengen aan de kinderen.