Nieuws

Blijf op de hoogte van de Start2Fun nieuwtjes

Veel leesplezier!

Watergewenning

Goed nieuws! Het kleine badje in het zwembad van Hoboken is vanaf vandaag 29/01 opnieuw geopend, dus is er ook terug watergewenning.

Staking 28/01 – Geen zwemles

Beste, het personeel van het zwembad in Hoboken heeft besloten mee te staken en sluit om 15u de deuren. Bijgevolg zal de zwemles vandaag niet kunnen doorgaan. Deze les zal ingehaald worden op dinsdag 24 maart.

Geen watergewenning op zaterdag 25/01

Jammerlijk nieuws. Morgen opnieuw geen watergewenning, instructiebad nog steeds niet hersteld. Gewone zwemlessen gaan wel door. Vanaf het kleine bad hersteld is, laten we weten hoe we deze lessen zullen inhalen.

Geen watergewenning op 22/01

Ook vandaag 22/01 zal de watergewenning jammer genoeg niet kunnen doorgaan. Het instructiebad is nog steeds gesloten. We houden jullie op de hoogte. De gewone zwemlessen gaan wel door. We laten nog weten wanneer we de les watergewenning zullen inhalen.

Watergewenning 20/01

Ook vandaag 20/01 zal de watergewenning jammer genoeg niet kunnen doorgaan. Het instructiebad zal ten vroegste woensdag terug open gaan. We houden jullie op de hoogte. De gewone zwemlessen gaan wel door. We laten nog weten wanneer we de les watergewenning zullen...

Zwemles 18/01

Belangrijk bericht ivm de zwemles van morgen 18/01: omwille van een technisch defect in het zwembad van Hoboken zal de watergewenning morgen helaas niet kunnen doorgaan. Er is nog geen zekerheid of het grote bad ook zal open zijn. Gelieve Facebook of onze website in...

Zwemlessen 2e trimester 2019 – 2020

De nieuwe lessenreeks gaat onmiddellijk na de kerstvakantie van start. De exacte lesdata kunt u terugvinden op deze website. Neem een kijkje bij de rubriek “Zwemlessen”.

Sportkampen 2020

In de paas- en zomervakantie bieden wij leuke kampen aan voor kinderen tussen 3 en 13 jaar, zowel in Niel als in Wilrijk. Op onze website kunt u het aanbod bekijken! Inschrijven zal in 2020 in 2 fasen verlopen: Donderdag 16 januari vanaf 19u: inschrijven voor kampen...